www.radiovedro.rs | Za vedriji dan          Skini ANDROID APP
TEL: +381 11 420 6996

Registracija

MAГАЗИН

02.03.2017


OTVORENA ŽELJA ZAPADA I NATO - UNIŠTENJE SRBA I SRBIJE 
Reuters
Na silu uzimaju Crnu Goru i Makedoniju, a plan je da ukinu  i Srbiju kao slobodnu i nezavisnu državu!

Zločinački NATO pakt, isti onaj koji je pre 18 godina počinio kriminalnu agresiju na Srbiju i Crnu Goru, svakoga dana sve ozbiljnije preti našoj državi, i to bukvalno sa svih spoljnih granica!

Da NATO i te kako ima opasne planove za Srbiju, rečito pokazuje i to što je generalni sekretar ovog saveza Jens Stoltenberg preksinoć pozvao predsednika Makedonije Đorđa Ivanova da mandat za sastav nove vlade poveri lideru SDSM Zoranu Zaevu. A taj Zaev se, kako smo već pisali, tokom pregovora o formiranju vlade sa šiptarskim partijama obavezao da optuži Srbiju za genocid nad Albancima koji je navodno počinjen od 1912. do 1956. godine?!

Ovo je, inače, slučaj bez presedana, jer je potpuno neverovatno da se šef NATO pakta meša u unutrašnja politička pitanja jedne zemlje, koja pritom nije ni član tog vojnog saveza!

Mada to vise nije izuzetak vec postaje pravilo zlocinacke alijanse , partije rata koja ne bira nacine da na vlast dovede sebi lojalne i uglavnom izdajnicke strukture zemlje u kojoj izazivaju haos .Pred nama je ocigledno jos jedna tkz Obojena revolucija koja moze da odnese hiljade zivota i gurne Makedoniju u haos nevidjenih razmera .

Istovremeno, pored zakuvavanja krize u Makedoniji i huškanja Makedonaca protiv Srba i Srbije, NATO pakt, uprkos brojnim upozorenjima Rusije, i dalje pokušava da na silu uvuče Crnu Goru u svoje članstvo.Prljavi rezim Mila Djukanovica i dalje u tom smislu sprovodi diktaturu i represalije nad srpskim delom stanovnistva i na najsurovije i najprljavije nacine zeli da preskoci volju naroda Crne Gore gde je preko 75 % ljudi izricito protiv ulaska Crne Gore u tu zločinacku organizaciju.

Takođe, čelnici NATO guraju lidera SDA i bošnjačkog člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića u novi sukob sa Srbima tako što podržavaju reviziju tužbe za genocid protiv naše zemlje. Podsecamo da za novu tuzbu nije bio ni veliki broj Bakirovih poslanika i gotovo cela hrvatska politick struktura , ali Bakir u maniru svoga oca opet je spreman da makar i po cenu jos jednog krvavog sukoba sacuva svoju poziciju i naravno da prikrije i sacuva bogatsvo koje je stekao upravo  pljackom  muslimanskog srpskog naroda u Bosni otimajuci donacije i medjunarodnu pomoc .

Konačno, zapadna vojna alijansa otvoreno podržava formiranje takozvane vojske Kosova, šalje oružje i sprema radikalizaciju i haos u južnoj srpskoj pokrajini. Odobreno im je da se naoruzavaju i uskoro se ocekuje stvaranje vojske i nakon toga zna se da je spreman novi sukob u cilju uzimanja jos nekog dela teritorije Srbije , Crne Gore i Makedonije . 

Na sve to, NATO pakt kontroliše i susednu Albaniju, čiji premijer Edi Rama otvoreno podržava i lobira za nezavisnost Kosova. U sustini Rama je jedan od ako ne i glavni  organizator i kreator cele price velike Albanije i glavni komandant i izvrsitelj u ime Nato pakta na Balkanu i komanduje ne samo Siptarima u Srbiji , Makedoniji i Crnoj Gori vec i rezimima u tim zemljama.

Uzdizanje nove otomanske imperije , kroz najagresivniju vojnu i politicku akciju Albanije je pred nama i samo mi ovoga puta kao i svih puta do sada mozemo spreciti to zlo i otimanje i mozda za sva vremen staviti tacku na to , ako shvatimo da Srbi moraju uciniti isto . 

UJEDINITI SE NA SVIM TERITORIJAMA NA KOJIMA JOŠ UVEK POSTOJIMO , UBRZANO NAORUŽATI  I OBUČITI VOJSKU , SPREMITI MATERIJALNO TEHNIČKA SREDSTVA , DONETI OZBILJNU DEKLARACIJU O OTVORENOM SUPROTSTAVLJANJU  I   ŠIRENJU ALBANSKE  OKUPACIJE  NA BALKANU  I  KONACNO  ZATRAŽITI  NAJOBUHVATNIJU I NAJOZBILJNIJU POMOĆ U SVAKOM SMISLU OD  RUSIJE  I OVOGA PUTA ZAVRŠITI ONO ,ŠTO JE TREBALO DA SE ZAVRŠI ODAVNO . OSLOBODITI SVE SRPSKE ZEMLJE , UJEDINITI BOSNU ,SRBIJU ,CRNU GORU I MAKEDONIJU I ONDA ZAISTA POSTATI FAKTOR STABILNOSTI I PRAVA DRŽAVA SRBA NA SVOJOJ VEKOVNOJ TERITORIJI.

Odakle nam sve i kako prete

* Kosovo - NATO pakt podržava formiranje takozvane vojske Kosova, obučava bivše članove terorističke OVK, šalje opremu i naoružanje, ima bazu Bondstil
* Makedonija - ova država je defakto pod kontrolom NATO, koji je naredio da se mandat za novu vladu poveri Zoranu Zaevu, a ovaj je pristao da zajedno sa Albancima tuži Srbiju za navodni genocid
* Albanija - zemlja članica NATO, premijer Edi Rama konstantno provocira Srbiju i otvoreno podržava samoproklamovanu nezavisnost Kosova
* Crna Gora - NATO je na silu uvlači u članstvo, aktuelna vlast optužila srpske državljane za navodni pokušaj državnog udara
* BiH - pod punom kontrolom NATO, lider SDA i bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović Međunarodnom sudu pravde podneo reviziju tužbe za genocid protiv Srbije
* Hrvatska - članica NATO, neoustaški režim koristi svaku priliku da provocira Srbiju i da je koči u pregovorima sa EU
* Mađarska - članica NATO, odlični odnosi
* Rumunija - članica NATO, vrlo dobri odnosi
* Bugarska - članica NATO, dobri odnosi uz sporadične provokacije

Pod NATO palicom je i Hrvatska, u kojoj neoustaški režim na čelu s premijerom Andrejem Plenkovićem i predsednicom Kolindom Grabar Kitarović ne bira načine da "zarati" s nama, a očigledno za obnovu nacističke politike ima prećutnu podršku NATO. Ustase ne miruju , djavo ih jasi kao i uvek i od njih bar znamo sta nam sleduje  i sa te strane mislim da je situacija jasna i cista .

Sve ovo, tvrde upućeni, jeste koordinisana akcija Zapada koja ima cilj da se Srbija oslabi i natera da odustane od nezavisne politike. Plan zapravo jeste da se ukine Srbija kao slobodna i nezavisna država. Vremena imamo jos jako malo da se zaista spremimo i galvanizujemo oko nekoliko najbitnijih pitanja i spremimo za nove izazove ispred nas , jer nakon Makedonije , jasno je svima da sledeci koraci NATO zlikovaca , donose ne samo destabilizaciju Srbije , vec vrlo verovatno i novi sukob samo ovoga puta mi nemamo gde i  pitanje je samo jedno .

Da li ce nas posle tog sukoba biti , ili ne .

Počnimo sa pritiscima na režime da se odmah prestane sa dijalogom u Briselu , sa šiptarskim i crnogorskim narko kartelima i ustaškom novom NDH , kao i sa Bakirom najgorim ratnim provokatorom koji ipak nista ne čini bez zelenog svetla NATO i pre svega Turske čiji rukopis je prisutan svuda gde je problem na Balkanu i sve dok postoji ideja o zelenoj transverzali  i jak turski uticaj na Balkanu mira ne može biti  . Zapad im je Balkan i Srbiju obecao nazad još 1918.i vidimo  da opet jedino Rusija ima snagu i mogućnost da nam i ovoga puta pomogne , ali mora postojati volja  i zelja  i naravno otvoreni poziv i otklon od mrtve EU , vladajućih partija i  za sada samo  kolonijalnih uprava u srpskim zemljama osim Republike Srpske koja je prva i jedina za sada  izabrala sveti put slobode po ma koju cenu i taj put moramo slediti , jer u suprotnom  biće mnogo mnogo teže i cena će biti   naravno veća , a koliku cenu mozemo ovoga puta platiti treba dobro da se zapitamo .