www.radiovedro.rs | Za vedriji dan          Skini ANDROID APP
TEL: +381 11 420 6996

Registracija

MAГАЗИН

31.01.2017


ПРЕТЊЕ РЕДАКЦИЈИ РАДИЈА ВЕДРО


Поводом  неколико немилих догађаја последњих дана , желимо да обавестимо јавност и наше слушаоце и гледаоце о учесталим претњама које редакција Радио Ведра добија од усташких и фашистичких група и појединаца .

Наиме , на интернет страницама радија и на приватне бројеве телефона чланова редакције и новинара , након неколико веома слушаних емисија у којима је тема била између осталог и злочини усташких зликоваца , поновно успостављање вредности геноцидне квази државе Павелића и других јасеновачких кољача и монструма почеле су да стижу претње и узнемирујуће поруке и позиви. Критике и осуде које смо изнели на рачун повампирене усташке државе и њеног руководства , поновно позивање на линч и убиства и протеривање Срба , као и јавно подржавање свих усташких и зликовачких  акција и провокација , очигледно су засметале и алармирале све усташке структуре.

Јер у последње време сведоци смо опасне ревизије историје , покушаја аболирања крвника и убица невиних и деце , уништавања доказа као и покушаја кроз глобалну политику и дипломатију замене улога ,где се покушава  хрватска држава приказати као најмлађа дивна  чланица те прелепе породице европских народа , а њена крвава геноцидна историја и више вековни геноцид и злочини над Србима да се сакрију и по могућству не спомињу никада . И поврх свега потпомогнути  плаћеничким гласноговорницима  и домаћом усташкокомунистичком багром , још нас Србе желе да представе као окупаторе и разлог свих невоља и проблема целог региона .И да своју болесну историју и злочине припишу нама а 75.000 хиљада убијене српске деце , 1.000.000 . побијених и покланих у НДХ и 600.000 протераних у ратовима деведесетих  да минимализују , сведу на срамотне бројке  или чак обришу као да се то никада и није десило.

Поводом претњи и поновних порука да ће усташе доћи до Земуна , да ће српска деца поново бити убијана и да се спремимо за нове Градишке и србосеке желимо да поручимо свим мрзитељима и творцима тих порука , али и нашим људима Србима широм света , да ће Радио Ведро наставити са борбом за истину ,са заштитом свих Срба као и одржавањем истине и помена на све мученике и невине страдалнике од стране болесне шизофрене усташке идеологије. И да ћемо наставити са раскринкавањем лажне историје и фабрикованих лажи које покушавају да се подметну и да упркос претњама и опасним порукама које добијамо од усташких структура нећемо дозволити да свет , али ни ми Срби икада заборавимо праву природу и лице злочина и размере  страдања српског народа од стране нејгеноцидније и најкрвавије творевине зване Независна држава Хрватска , све док сами они , зликовци и убице и наследници и модерни прокламатори исте се не одрекну ,покају и на крају извине за злочине које су починили.

Претње упућене редакцији и новинарима Радио Ведра нису ни мало безазлене  , надлежни органи су обавештени о свему а овим путем желимо о томе свему да обавестимо и слушаоце , гледаоце и новинарска удружења у Србији и свету , а нама лично све ово ће бити само подстрек и знак да чинимо праву ствар ако смо успели да нашом борбом за истину уплашимо и узнемиримо структуре зла и повампирене усташлије које су се надале да се Срби из лажног сна никада неће пробудити и да ће њихова лаж коначно постати истина .

Позивамо све да нас подрже у нашем раду , да деле садржаје наших емисија по друштвеним мрежама , да активно шире истину и чињенице о страдању и злочинима усташа и других зликоваца над српским народом , као и да буду свесни да нажалост Враг не спава и да коначно раскринкавање и откривање злочина и праве истине тек предстоји , као и борба са усташтвом које поново нескривено буја и поново има исте идеје , методе и нажалост мете .

Борба за истину и правду. и право на постојање и живот Срба и српске државе, морају да буду изнад свих нас и позивамо вас све да се у тој борби удружимо .

Редакција Радија ВЕДРО 

Београд , слободни град , 01.02.2017.