www.radiovedro.rs | Za vedriji dan          Skini ANDROID APP
TEL: +381 11 420 6996

Registracija

MAГАЗИН

03.02.2017


ЗАХВАЉУЈЕМО И НАСТАВЉАМО ЗАЈЕДНИЧКУ БОРБУ


Након саопштења за јавност о нападима на нашу кућу , желимо да се захвалимо медијима и новинарима који су препознали опасност и озбиљност  ситуације и подржали и објавили наше упозорење и објавили на својим порталима и писаним медијима .

Пре свега велика захвалност порталима СРБИН ИНФО , ИН4С  и СРПСКОМ  ТЕЛЕГРАФУ  на преношењу нашег саопштења у потпуности и личном печату и осуди клерофашистишких зликовачких структура .

Напади  на критику  усташтва и злочина и   напади на критику и осуду безумља и антицивилизацијских  безвредности  модерне и  старе НДХ , као   и старе колонијалне Европе и  модерне безвредне  Европске уније уједињене у Четврти рајх , су само знак да се непријатељима и окупаторима Србије  жури  у  старој намери ревизије историје и  тоталне окупације и уништења Србије и нашег права на постојање и живот .

Али су у исто време  и  добар знак  и потврда  да  се истина  помаља  на светлости  дана , да  људи престају да  верују у лажи и обмане и пре  свега да  наш рад  и мисија  свих слободоумних и  родољубивих   портала , медија  и  праве српске домаћинске елите почиње да  окупља  све већи број људи , да покреће све већу буру  и  да маске и лажи спадају и нестају и да је победа  данас већ  видљива на хоризонту , за разлику од јуче док смо тумарали  по магли  свих лажних снова  и  утопија подметаних не би ли Срби постали нешто друго и заборавили ко су и где је наша вертикала и утемељење.

Србија је окупирана , окружена више душманима него пријатељима , избушена и  поткопана плаћеничким хордама издајника и мрзитеља свега што је српско  и нажалост са руководством  и партијама  политичких дилетаната , људи максимално огрезлих у  лажи  и корупцији  и што је најбитније  моралних патуљака и кукавица  спремних да због сопствене користи  продају и издају све и свакога . 

Захваљујемо још једном свима и позивамо на уједињење и  заједничку борбу која мора да се води свуда и у свакој сфери  живота и постојања  непрестано . И само тако без духа поделе и  сумње можемо заједно ту борбу и добити и заслужити тај дуго сањани сан звани   СЛОБОДА .

Редакција Радио Ведро